ComPuPark Kluma Tilburg
Paul Kluytmans     T 013 - 571 53 25     M 06 - 55 13 46 60     E info@kluma.nl
 

 Websites


ComPuPark Kluma heeft een unieke samenwerking met Van Boxtel Reclame. Waar nodig assisteert Kluma u als klant of Van Boxtel Reclame bij technische werkzaamheden. Echter als het gaat om een internet opdracht mag u gerust altijd als eerste contact opnemen met Van Boxtel Reclame. Zij zullen u keurig te woord staan en waar nodig wordt Kluma vanzelf ingeschakeld. Recent zijn door Van Boxtel Reclame, voor een gezamenlijke klant, nog een paar hele mooie websites opgeleverd voor Thielen Diervoeders.

Internet heeft door de jaren heen een belangrijke positie ingenomen en is inmiddels niet meer weg te denken binnen onze samenleving. Ook voor u zijn er op zakelijk gebied vele online mogelijkheden en kansen die u niet mag laten liggen. Het is niet langer alleen maar je bedrijf 'mooi' op het internet presenteren. Het gaat er anno 2014 veel meer om dat uw postitie op het internet wordt versterkt, dat voorsprong op mogelijke concurrentie wordt vergroot en dat nieuwe omzet wordt mogelijk gemaakt.

  Van Boxtel Reclame bestaat uit een team van 6 enthousiaste medewerkers die u graag informeren over de vele mogelijkheden omtrent het ontwerpen en realiseren van een compleet nieuwe website of webshop of het moderniseren van uw bestaande situatie. Alles wordt in eigen huis gemaakt, van concept ideeën tot fotografie en het schrijven van teksten. Ook onderscheidende online vindbaarheid in Google en het gebruik van social media zijn super sterke wapens.

Vrijblijvend persoonlijk gesprek?

Wacht niet langer en neem contact op met Van Boxtel Reclame in Goirle, www.vanboxtelreclame.nl. Zij zijn u graag van dienst bij zowel kleine als grotere opdrachten.
 
Contactgegevens

Van Boxtel Reclame
Tilburgseweg 69
5051 AB Goirle

Contactpersoon: André van Boxtel
Tel: 013 - 518 66 33
E-mail: info@vanboxtelreclame.nl

Neem een kijkje op:
www.vanboxtelreclame.nl
hp
asus
logitech
newstar
microsoft
acer
Van Boxtel Reclame
HOME | REMOTE SERVICE | VERKOOP | NETWERKBEHEER | BACKUP ONLINE | WEBSITES | DOWNLOADS | CONTACT | ROPA MULTIMEDIA VERHUUR